Златка Райкова навърши 34 години и отбеляза специалния повод с шумно парти в дискотека в студентски град. На празненството присъстваха нейни близки приятели и мъжът на сърцето й - футболиста Благой Георгиев. 

Блондинката зашемети всички присъстващи с избора си на тоалет за ЧРД, като се спря на огненочервена рокля от собствената си модна линия. Тя е изработена от жоржет с финни лъскави частици. Моделът е с едно рамо и акцент на него, като е част от последната модна колекция на Златка Райкова. 

За своя макиаж, плеймейтката се довери на професионалния гримьор и добър приятел Цецо Андреев, а визията си завърши с коса на едри вълни, разделена на страничен път. 

Веселата компания празнува на специално приготвено за повода вип сепаре, а поздравите валяха през цялата нощ. Благо Джийзъса сподели сторита в Инстаграм профила си, с които показа доброто настроение, което съпътства купона. 

По-рано през деня, футболиста написа и трогателно пожелание към своята любима Златка, а тя не пропусна да му каже колко много го обича. 

Джийзъса с емоционално послание към Златка, навръх рождения й денТи си всичко, за което съм мечтал и за което съм чакал...., гласи част от посланието на футболиста