Една от най-популярните двойки у нас Златка Райкова и Благой Георгиев също решиха да "избягат" от България и да се отдадат на романтика и положителни емоции. 

Те избраха космополитния Дубай, който се оказа предпочитана дестинация и от много други хайлайф личности. Дни преди празника на влюбените Златка и Джийзъса се радват на високите температури и значително по-спокойната ситуация в Емирството, сравнение с тази у нас. 

Плеймейтката и футболистът посетиха едни от най-популярните ресторанти в Дубай, но особено впечатлени останаха от 5-звездния хотел "Address Sky View", ресторантът, на който е разположен на последния етаж на сградата.

Те споделиха куп сторита и видеа от въпросното място, което предлага спираха дъха гледка към целия град. Най-атрактивната част от сграда е 828-метровия небостъргач Бурдж Халифа, намиращ се само на 1 километър разстояние.

"Любов в небето", гласи посланието към кадрите, на които Златка и Благой силно са стиснали ръцете си една в друга.

Блондинката е облечена в нюд сет от две части, съчетан с дълъг блейзър. Визията и е завършена със сребристи сандали, чифт обеци тип "халки" и коса, прибраха на конска опашка. Стайлингът на футболистът, пък е съчетание на риза и панталон в черен цвят.

Златка сподели и куп видеа, заснети край басейна, разкриващи плажният и стил. Тя заложи на сет от розов бански костюм и наметка с множество фламинго, а другата и визия бе с модни артикули от собствената и модна линия, обсипани с черепи в животински принт.