Анастасия Покрещук, от украинската столица Киев, е обсебена от инжектирането на хиалуронови филъри в скулите си и, както каза пред ITV News, не планира да спира.

31-годишната моделка е похарчила над 3000 долара за инжекции и казва, че едва сега е доволна от външния си вид. Тя е сложила първият си филър, когато е била на 26 години и оттогава не е спирала. 

„Преди приличах на мишка. Имам повече самочувствие и получавам повече внимание от мъжете, отколкото когато бях естествена “, каза тя.

Анастасия казва още, че е загубила броя на процедурите по лицето си, които е направила. Тя има филъри по устните, бузите и ъглите на устата си, ботокс на челото и деформирана брадичка.

Анастасия споделя своите екстремни снимки с корекции на лицето в Instagram с над 220 000 последователи.

Обичам ги, искам да изглеждат така и съм много щастлива. Редовно си инжектирам останалите части на лицето. Разбирам, че изглежда странно за другите, но не ме интересува. Преди имах твърде голям нос, а сега лицето ми е пропорционално. Устните и бузите ми изглеждат красиви “, добавя тя.

Въпреки че е наясно с опасността, която се крие зад тази мания, тя признава, че много обича филърите, за да спре да ги инжектира.

Тя добави, че майка й смята, че е лудост, но че негативните коментари не я притесняват, защото й харесва. Също така призна, че се е инжектирала сама вкъщи, без лекарски контрол.