Жана Бергендорф изненада своите почитатели и събра много комплименти за новата си визия. Певицата остави настрана разнообразните цветове, в които можеше да видим боядисана косата й и заложи на натурален цвят. 

Явно Жана е решила да даде пълен рестарт на живота и кариерата си, а новият месец демекври ще посрещне и със свежарски външен вид. 

Изпълнителката публикува снимка с новата прическа преди няколко часа и оттговата положителните коментари не спират да валят. 

"Една истински хубава жена!", Уникална си" и "Кралица" са само част от мненията, които изкарват потребителите в социалните мрежи.

Въпреки че повече от нас като чуят името Жана Бергендорф се сещат за огнено-червения цвят в косите й, в поледните месеци тя смени няколко визии - розова коса, гола глава, бяло руса коса на къса черта и бретон, а след това наред дойдоха и зелените краища. 

Тази година е наистина късметлийска за Жана Бергендорф, която съвсем наскоро спечели страхотната сума от 250 000 лв. от Националната лотария. 

В медийното пространство се носят слухове, че изпълнителката е бременна, а причината е видео от нейно участие, на което се вижда, че под стилна черна рокля Бергендорф крие доста наедряло коремче. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zhana Bergendorff (@zhanabergendorff) on