Победителката в третия сезон на музикалното шоу X Factor Жана Бергендорф е дала началото на нов етап в живота си. След години на злоупотреба с алкохол и наркотици, скандали с гаджета и арести, певицата е категорична, че е оставила всички пороци зад гърба си.

"Писна ми, стига вече. Това е главната причина, поради която се покрих. Не можеш да преоткриеш себе си, когато всички ти дънят на главата. Искам Жана да бъде дисциплинирана. Знам какво съм и знам, че като си загубил за малко център, не означава, че не можеш да се върнеш", сподели пред bTV Жана.

Признава, че с днешна дата е доста по-спокойна и по-улегнала. "Научих се да си прощавам, дала съм си втори шанс. Важно е човек да се обича. Синът ми е причината да се променя, той често е до мен", разказа тя и допълни, че основната й работа е на морето, където почти всяка вечер има по две участия. Затова пък си позволява след това да спи по 12 часа.

В професионален план подготвя нов албум с 12 песни, 9 от които вече са напълно готови. В личен - Жана признава, че също е щастлива. До нея е синът й, който е на почти всяко нейно участие. Има и любим човек "от доста време."

"През годините имах доста кофти връзки с мъже и доста големи разочарования, направих доста грешки в изборите си", казва Бергендорф. Споделя, че иска да бъде по-добър човек и дори загатна, че вече й е време да стане майка за втори път.