Зайнеб Маджурова замина на поредна почивка в слънчев Дубай, следвайки примера на куп личности от родния хайлайф, които също избраха дестинацията през месец март. 

Тя сподели няколко кадри от екзотичното място в профила си в Инстаграм, но голяма част от коментарите бяха насочени към визията и. 

Последователите на Маджурова останаха възхитени от роклите, в стил на съвременна арабска принцеса, с които позира пред обектива. 

"Поредната снимка от Дубай – с право бихте си казали вие. Но първа от моето пътуване към самата мен. Към завръщането ми към нови светове, мечти, очаквания, преживявания... Не бих го нарекла свобода, защото тя никога не е спирала да лети в мен, но е хубаво, когато пусна пеперудите на пътешественика... Защото, както беше казал някой – "Най-добрите истории се намират между страниците на паспорта", пише красивата блондинка към една от публикациите си в мрежата. 



На въпросния кадър Зайнеб е облечена в дълга рокля в жълт цвят на турски дизайнер. На следващите няколко фотоса тв водещата пък е заложила на тоалет в зелен цвят и се е щракнала на фона на необятната пустиня. 

"Очарователна", "Ослепителна", "Разкошна", "Прекрасна", звучат немалка част от коментарите им. Други директно заявиха, че Зейнеб прилича на истинска арабска принцеса.

За последните си фотоси Маджурова е избрала къс гащеризон с флорални мотиви, добавяйки текст "Изтанцувай го тоя живот, човече! Красиво, диво и щастливо... въпреки всичко!"