С преплитането на традициите, 14-ти февруари се превръща все повече в комбиниран празник –за празнуващите любовта към виното и веселбата, и за тези, които искат да отговорят на романтичните очаквания на половинката си.

За да избягате от клишетата на най-влюбения ден в годината Ви предлагаме списък с атрактивни предложения, с които да зарадвате любимия човек, а ако сте в компания, да си подарите по-различна вечер. 

Една от най-атрактивните оферти е тази на Парк и СПА Хотел Марково.

Половинката Ви ще е истински щастлива, ако й предложите и приятната си компания, и обстановка, която комбинира лукс, комфорт и внимание към детайла – точно това ще намерите в Парк и СПА Хотел Марково.

Само на 2км от града е най-очарователната гледка към нощния Пловдив в ресторант Belle Vue

Не е инкогнито и изпълнителят, който са поканили домакините – Михаела Филева ще се погрижи за това да сте в опасна близост с половинката си.

Гостите на комплекса ще се радват и на изпълнителите от формация „Елика“, а за тези, които са отседнали в хотела за повече от 1 нощ – партито ще продължи и на 15-ти и 16-ти февруари с програма на акустично пиано.

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ пакети може да видите ТУК

Ако резервирате до 31.01.2019, получавате 15% отстъпка.

За истински релакс в най-добрият градски СПА хотел на България, препоръчваме да подарите на половинката си и допълнителна емоция – Парк и СПА Хотел Марково дава възможност да резервирате специалната ВИП стая – където уединението и романтиката са водещи в изживяването.

Друга идея как да изненадате любимата е разходка с лимузина на чаша шампанско в Пловдив – подарете й ден, в който да й покажете колко е специална за Вас! Като комплимент, през най-влюбения месец в годината, Парк и СПА Хотел Марково дава преференциални цени на своите гости.

Менюто, което шеф-готвачът на Парк и СПА Хотел Марково е приготвил е също толкова омагьосващо, колкото и празничната програма. То включва ароматна салата, сочно патешко и м-м-м-мока крем за десерт, а най-подходящото вино гостите на комплекса ще си изберат на винена дегустация от водеща винарска изба.

Можете да превърнете този Св. Валентин в един по-различен празник с предложенията от Парк и СПА Хотел Марково, Пловдив.