Всички споделят неговите постове, цитират и копират. Говорим за инстаграм звездата, известен под името Just Pablo, който се радва на милиони последователи. 

Към момента той не е показвал лицето си и не е споменавал името си, но човекът, създал страницата JUST PABLO ще удостои пловдивчани с присъствието си този четвъртък на тематично парти, организирано от W Club

Събитието, което ще мине под съпорта на DJ RAY BON, вече е рекламирано и от самия Pablo. Всички гости на клуба ще танцуват в ритъма на Hip Hop & RnB парчета, докато на видеостените върви мапинг от най-известните колажи и цитати от Just Pablo. 

Създателят на популярната страница завършва мениджмънт, като дълго време живее и работи в Германия, докато една вечер скуката в държавата на правилата ражда идеята Just Pablo, стоящa извън всички правила. С течение на времето идеята се превръща в начин на живот и го връща в България. В момента той има 18 души екип зад гърба си, а страница като неговата може да даде много ясна представа за това накъде е насочен погледът на младите хората, какъвто е таргетът му, защото сарказмът изобличава много истини, пред които много от нас често затваряме очите си.

Специално за партито, заведението ще заложи на милитъри декор, а момичетата от балета ще се появят под светлините на прожекторите облечени в камуфлажни костюми и с автомати в ръка. 

Всички посетители ще могат да се възползват от мега промоции, а наргилетата ще се предлагат 2 на цената на едно. Вход: 5 лева. 

W Club готви и още звездни събития в следващите дни. В петък, специални гости на клуба ще бъдат рап легендата 100 KILA и певицата Маги Джанаварова, а в събота зад пулта ще застанат DJ STEVEN x JASON PETROV METROPOLIS.