Пловдивчанинът Стефан Апостолов, продуцент на филма "България в 4 сезона", сподели прекрасна новина в личния си профил. След месеци на дълго чакане, продукцията за България най-сетне ще бъде достъпна за широката аудитория и за първи път ще може да бъде гледан в мрежата. 

Припомняме, че премиерата на "България в 4 сезона" се състоя на 5 юни 2019 година, на Римския стадион в Пловдив, а гости бяха известни български личности, които взимат участие в продукцията. Атмосферата в центъра на Пловдив бе изпълнена с холивудски блясък и много настроение. Минута след минута случайни минувачи спираха и с трепет очакваха да видят уникалния по рода си филм. Точно в 21:30 стотици пловдивчани затаиха дъх и се впуснаха в приключението. Trafficnews бе медията, която имаше специална покана да присъства събитието и да го заснеме.

Филм за България накара пловдивчани да настръхнат! Звезди по червения килим на Римския стадионПловдивчанинът Стефан Апостолов направи премиера на продукцията "България в 4 сезона", стотици затаиха дъх

Ето и какво написа в съобщение до наш репортер създателят на уникалната продукция Стефан Апостолов:

"Здрaвейте, надявам се, че всички сте добре и здрави. Дойде моментът! Ако получавате това съобщение, това означава, че сте помогнали по един или друг начин през последните 5 години за създаването на “България в Четири Сезона” и също, че ви обичам.

Време е да пуснем всички 11 версии на филма във Фейсбук, тъй като България и целия свят се нуждаят да видят този филм повече, както никога до сега, като се има впредвид пандемията от страх, която се зароди заедно с коронавируса.

Програмата е следната. В петък на 10 април, пускаме 11 версии на една от най-мотивиращите сцени на филма за силата на човешкия/български дух - сцената със спортистите (4 минути дължина) - с участието на Данчо Йовчвев, Александра Жекова, Ивет Лалова, Станка Златева, Петър Стойчве, Ансамбълът по художествена гимнастика и Николай Бухалов.

1 седмица по-късно пускаме 11 версии на трейлъра на филма. Няколко дни след това пускаме мотивиращ "Making of" sizzle на филма. И на 1-ви май, 2020 пускаме всички 11 версии на целия филм.

Имам нужда от вашата подкрепа още един последен път за разпространението на филма по социалните мрежи, за да мотивираме 1 милиард човека по цял свят с посланията на филма.

Ето начините, по които може да помогнете:

1) Ако имате връзки с ФБ страници в България или извън България с много последователи и фенове, моля свържете се с тях и им кажете за филма и дали ще могат да share-нат филма, както и другите неща отгоре.

2) FB групи – те са едни от най-силните среди за разпространение на viral видеа/информация. Всичките видеа отгоре ще бъдат schedule-нати като премиера/premiere на Facebook ден/два преди да станaт LIVE и след това като са LIVE вече може да направите Watch Party във всички тези големи групи, в които сте членове и да споделите сцената със спортисите, трейлъра, making of и филма на тези групи в деня на тяхната публикация на ФБ (аз ще го направя за всички групи на българи в USA, но не съм почти в никои групи в Европа, България и в други континенти; Рени, Нено и Миме разчитм на вас за Австралия и Нова Зеландия; Младене на теб за Германия.

3) Пратете всички или някои от горните видеа/треъйлъри/филми на лично съобщение на Фейсбук на 20-30 от най-добрите ви приятели в деня на публикацията и ги помолете да го споделят. Повярвайте ми, те ще ви благодарят, че сте го споделили с тях ☺.

4) Ако имат връзки с медии (телевизии, вестници, онлайн списания) пишете им и им кажете за предстоящата кампания и ако можем да направим интервю с тях. Ако имате нужда от готов текст за презентация на филма, пишете ми на лично съобщение и ще ви пратя материали.

5) Споделяйте, споделяйте, споделяйте на вашата стена.

Бъдете живи и здрав и се пазете! Поздрави, Стефан"

Пловдивчанинът, създал филма за България: За една нощ баба ми нави 500 сарми„Много въздействащ филм, всеки българин трябва да го гледа”, бяха коментарите след прожекцията на „България в 4 сезона”