Тази вечер се състоя премиерата на филма "България в 4 сезона" от пловдивчанина Стефан Апостолов. Червен килим покри Римския стадион в Пловдив, а по него минаха известни български личности, които взимат участие в продукцията. 

Събитието започна с коктейл, на който присъстваха специални гости и най-близките приятели и роднини на талантливия Стефан. 

Сред присъстващите бяха българския гимнастик Йордан Йовчев, ансамбълът на България по художествена гимнастика, сноубордистката Александра Жекова, най-успешният ни състезател по гребане кану - Николай Бухалов, фолклорните певици Калина и Невена и още много други. 

Атмосферата в центъра на Пловдив бе изпълнена с холивудски блясък и много настроение. Минута след минута случайни минувачи спираха и с трепет очакваха да видят уникалния по рода си филм.

Точно в 21:30 стотици затаиха дъх и се впуснаха в приключението, което след 5 години усърден труд и много хъс за работа от страна на Стефан, най-сетне стана факт.

Стефан Апостолов долетя от САЩ в Пловдив за премиерата на филма "България в 4 сезона"Събитието ще се състои утре (4 юни ), от 21:30 часа на Римския стадион

Битката при Шипка, образът на Васил Левски, гладиаторски битки на Античния театър, Седемте рилски езера, кукери, нестинарки и розобер бяха само част от сцените, които накараха публиката да настръхне, а в очите на немалка част от хората дори се забелязваха сълзи. 

Как премина цялото събитие, какво споделиха гостите и самият Стефан Апостолов, очаквайте утре в подробен видео репортаж на Trafficnews.