Американските музикални награди бяха връчени в неделя в Лос Анджелис на бляскава церемония. Водеща беше рапърката Карди Би, а звездните гости представиха много различни и ексцентрични визии.

Дженифър Лопес беше един от артистите, които бяха поканени в последния момент на музикалните награди, но това не и попречи да се представи блестящо. Тя блесна на сцената на наградите с красотата и таланта си. Изпълнителката изпя песента „ On My Way “, песен, която е саундтрак на новия филм, в който тя е главен герой.

Изпълнители на годината станаха корейците БТС. Дебют на годината грабна Оливия Родриго, която предизвика фурор последната година с песните си, които се превърнаха в тотални хитове. Дует на годината грабнаха изпълнителките Doja Cat и SZA с песента "Kiss Me More".

Песен на годината стана "Body" на чернокожата изпълнителка Megan Thee Stallion. Lil Nas и MONTERO грабнаха приза видео на годината с песента „Call Me By Your Name". Ед Шийрън стана любим мъжки изпълнител, а Тейлър Суифт спечели наградата от женската половина.

Хип-хоп наградите също бяха връчени, като Дрейк и Карди Би станаха любими изпълнители в този жанр.

Оливия Родриго носеше синя прозрачна рокля с подгъв от пера.

BTS изглеждаха елегантни в стилни костюми от сивата гама.

Карди Би показа две визии. В първата носеше златна маска върху лицето си и черна рокля с падащ воал, а във втората остана само по черна рокля.

Клое носеше черна рокля с едно рамо с изрезки и сребърни аксесоари на червения килим.

Бад Бъни заложи на ментово зелено пухено яке и сребристи слънчеви очила.

Итън Торчио, Дамиано Дейвид, Томас Раджи, Виктория Де Анджелис от Манескин избраха костюми с вратовръзки.

Жожо заблестя в метална рокля с бюстие с изрезки на ханша от Usama Ishtay.

Беки Джи носеше лилава рокля с дълги ръкави с няколко изрезки по торса.

Звездата от „Outer Banks” Маделин Клайн изглеждаше зашеметяващо в черна рокля с разрези и ръкавици на червения килим.