Ивана, която всички от нас познават като "Певицата на народа", за пореден път доказа, че знае как да се забавлява и дори по време на пандемия не губи чувството си за хумор, с което "заразява" всички около себе си.

Последното видео, което тя сподели в Инстаграм доказва точно това. На него Ивана се намира в автомобила си, който е оставила на паркинга в мегакомплекса 7POINTS. 

Минути преди да влезе да вечеря, в един от любимите си ресторанти под тепетата, в който често може да бъде засечена, Ивана реши да вдигне настроението на последователите си със свое лайв изпълнение на песента "Аз съм твоя".

Тя неведнъж е споделяла, че автомобилът й е не само средство за придвижване, но и място, превърнало се в неизменна част от живота й – гардероб, място за техника, а понякога и гримьорна… 

“Облякох си новия кат дрехи, направих си косата, гримирах се… и се прибрах вкъщи. Какво време дойде…“- пише със закачка Ивана.

Видеото за кратко се превърна в хит в мрежата, а мнозина не само го прегледаха, но и побързаха да се включат с коментар. Теди Александрова, Наталия Кобилкина и Борислав Соколов – Бони са сред популярните лица, които поздравиха Ивана, а неочаквано към дискусията се присъедини и дъщерята на певицата – Теодора, която споделя, че очаква нейното позвъняване.