Талантливата пловдивчанка и певица Весела Бонева стана леля. Нейната сестра Ваня роди момиченце, а щастливата вест дойде навръх Бабинден, на 21 януари. 

Малката принцеса носи името Михаела като тежи 3560 грама и е висока 52 сантиметра. Горд и щастлив е таткото на бебето - Емил, а Ваня се чувства повече от добре. Една от причините за това са не само професионалните грижи към нея в софийската клиника, но и фактът, че на същото място през изминалата година, на 4 октомври, се роди племенникът й Дариел – първата рожба на звездното семейство Весела Бонева и Явор Велчев. 

"Моята прекрасна сестричка Ваня ме направи леля! Цялото щастие на света вече е събрано на едно място. Пожелавам на малката Михаела да е много здрава и да станат първи приятелчета с Дари", пожела от своя страна певицата Весела Бонева.  

Певицата Весела Бонева роди първия си синВижте как кръсти сина си

Ваня Бонева стана популярна у нас с участието си в третия сезон на телевизионното риалити шоу „Survivor“. На 21 години става професионален войник, наградена е за мироопазваща мисия в Косово. 

Магията на телевизията я завладява и започва да води прогнозата за времето в национален ефир. През 2014 г. се разочарова от медийната среда в България и става стюардеса, за да отлети оттук. Следват четири години странстване в Обединените арабски емирства, Европа, Африка и Индия. 

Завръща се при любовта в България вече помъдряла и намерила онова, което е търсила. Сега преподава йога и казва, че е в мир със себе си.