Пловдивската певица Весела Бонева направи погача на първородния си син, който носи прекрасното им Дариел. За щастливото събитие Веси сподели чрез публикация в Инстаграм, като сподели куп снимки от специалния ден. 

В родния Пловдив гласовитата майка събра свои близки приятелки, които нарече "моите морски орисници" и им благодари, че са били и продължават да бъдат до нея. 

От споделените кадри става ясно, че Веси Бонева не е заложила на така актуалните в последно време пищни украси и елегантни тоалети, а точно обратното. Певицата е избрала семпла декорация, удобно облекло и дори е без грим. Вкусотийте, които присъстват на масата, пък са домашно приготвени пита, баница, мед и сладки изкушения.

Голям брой приятели, колеги и последователи на Весела Бонева я поздравиха в мрежата и пожелаха много здраве на малкия юнак. 

Припомняме, че бебе Дариел проплака за първи път на 30 септември в 15,27 часа. „Животът за нас започна отначало, чувството е неописуемо!“, сподели в социалните мрежи Весела Бонева. Развълнуваният татко Явор Велчев-Яви също не скри емоцията от благословията на бащинството: „Сърцето ми тупти с нова сила!“

Певицата Весела Бонева роди първия си синВижте как кръсти сина си