Световноизвестният дизайнер Филип Плейн за пореден път се довери на родния ни коафьор Венелин Кондаков. Той отново го покани в имението си в Монте Карло, за да се погрижи за прическата на любимата му жена - Лучия Бартоли. 

Кондаков бе настанен в най-баровския хотел на френската ривиера „Карлтън" в Кан. Петзвездният хотел е построен през 1911 г. на крайбрежния булевард „Ла Кроазет" и предлага изглед към залива и собствен частен плаж и кей. Най-евтиното помещение там в момента струва 664 лв. на вечер, а българинът бе настанен в „Карлтън“, като през целия уикенд се радваше на всички екстри, които предлага хотелът.

Българинът, който е известен у нас като "коафьора на звездите", се погрижи за външния вид на Лучия по повод представянето на новата колекция на Филип Плейн - Teddy P1ein, където всички модели дефилират с познатите на цял свят мечета.

"Отново тук" - написа Венелин Кондаков в профила си в Инстаграм и добави няколко снимки от пътуването си. Той позира на фона на луксозен автомобил и огромен мечок, направен от червени рози. 

Не липсваха и поредица от коментари, които пуснаха последователите му, а първа беше Николета Лозанова, която от самото начало се доверява именно на Кондаков за прическите си и е близка негова приятелка. 

Само няколко дни преди да замине за Монако, Венелин си подари морска ваканция на родното Черноморие - в Созопол, а през изминалия месец не пропусна да посети любимия си гръцки остров - Санторини.