Риана отново се показа само по бельо и предизвика вълна от хейтърски коментари под новия си пост в Инстаграм. През последните години певицата не се появява на сцената, не пуска нови песни и отсъства от светския живот, а феновете не одобряват това. За сметка на това звездата не спира да качва свои разголени снимки най-вероятно, за да промотира марката си за бельо “Savage x fenty”.

Последната седмица Риана отново публикува кадър, на който е разголена и отново позира провокативно. Вместо тя да получи хвалебствени коментари, постът й беше залят с огромно количество хейт, включително и от нейните фенове.

„Кога ще спреш да качваш разголени снимки и най-накрая ще ни зарадваш с песен?” „Омръзна ни да гледаме едно и също! Пускай песен!” „Тотално ми писна да гледам заоблените ти части, искам да чуя гласът ти!, „Струва ми се, че трябва да приключиш с демонстрацията на разголените снимки“, бяха само малка част от най-повтарящите се коментари.

Певицата има връзка с рапъра Асап Роки и се е отдала изцяло на любовните си отношения с него, а в момента твори най-вече върху модната си линия и не е пускала музикален проект буквално от години. Всеки път, когато и се зададе въпрос свързан с това кога ще пусне нова песен тя всячески се опитва да го избяга и не дава точен отговор. Това никак не се харесва на феновете й и хейт коментарите нарастват с всеки изминал ден.