Моника Валериева отново нападна режисьора Люси Иларионов, като категорично отрече слуховете, че той е спечелил делото за обида и клевета, което тя заведе срещу него преди почти 5 години. 

"Людмил не е оправдан и той не може да спечели дело, което АЗ съм завела срещу него! Може само да продължи да се бори за своята невинност" - написа Моника на стори в личния си Инстаграм.

Валериева публикува и поредица от информация, разкриваща всички детайли, действия и решения на институциите. 

Припомняме, че през 2016 година Моника Валериева започна дело срещу режисьора Людмил Иларионов по повод изказването му, че е проститутка. Манекенката публикува във фейсбук профила си жалбата си,която е внесла към Софийския районен съд. Според нея, тя е била наклеветена, което се е отразило зле на името, което си е изградила в обществото и модните среди.

Неотдавна стана ясно, че Валериева е изгубила делото на първа инстанция и Иларионов е оправдан. Сега обаче брюнетката е категорична, че това не е истина и навярно се готви за още по-ожесточена битка срещу половинката на Ани Хоанг. 

През изминалата 2019 година, плеймейтката стана жертва на обир, а от своя страна Иларионов бе категоричен, че не злобее след вестта за кражбата. 

Ето и снимки с информацията, която Моника Валериева сподели публично в социалните мрежи: