Скандалният Валентин Кулагин за пореден път отправи остри критики към популярни лица от българския шоубизнес и то в личния си профил във Facebook. Гримьорът сравни "Мис България 2006" Славена Вътова с "настъпана моцарела" и "жаба".

Голяма част от последователите на Кулагин в социалните мрежи се съгласиха с мнението му за шуменката, която в момента е част от журито на "България търси талант", излъчвано в ефира на bTV. 

"Разбрах, че бурно и некомпетентно е коментирала моята личност по повод престоя ми в къщата. Разбира се, че тя няма капацитет да разбере моето събитийно участие, но пък реших и аз да не й спестя мнението си за нея", пише долу в полето за коментари скандалният Кулагин. 

Славена Вътова ще бъде жури в "България търси талант", феновете на шоуто - недоволниОт екипа на шоуто обявиха, че Мис България 2006 е най-новият им звезден член

Припомняме, че Славена отнесе куп критики след като от "България търси талант" обявиха, че тя ще бъде част от звездното им жури. Повечето фенове на предаването обаче са разочаровани, тъй като Славена стана известна не с талант, а с визия - именно в конкурса "Мис България". 

„Каква точно е тази, че да оценява таланти?” и "Ужас... Ей това е да имаш мъжле с пара бута те където искаш" са само част от коментарите, зададени на официалната страница на шоуто във Facebook.