Започва най-дългоочакваният музикален сезон! Пловдивчани вече нямат търпение да прекрачат праговете на любимите си нощни заведения във фънзоната 7POINTS, а те от своя страна подготвят поредица от изненади, звездни гости и грандиозни партита. 

Силен старт дава клуб Remix, в който забавленията започват наново. На 30 април, в първия петък от отварянето, един от най-успешните бг рапъри - Ицо Хазарта ще се качи на сцената, за да зарадва феновете си от Пловдив след дългата пауза. 

За първи път пред публика той ще представи и най-новото си парче "Само споко", която изпълнява в дует с Valentinа и дава заваявка да се превърне в следващия хит от репортоара му.

"Като цяло предполагам разполагаш с огледало. Погледни го - това е антитяло. Обществото иска да остане във леглото и да спи дълбоко. Само споко…"  - е само част от текста от песента на популярния рапър с ярка обществена позиция.

Парчето изглежда е вдъхновено от епидемията, хаоса у нас, ваксините, истерията, непоследователността на мерките, а всичко е събрано заедно с типичния за Хазарта сарказъм е и поставено в родния политически контекст. Сред силните социални послания се чуват и отделни фрази от гласовете на Слави Трифонов, Бойко Борисов и Иван Костов.

Клуб Remix e отличният избор, ако търсите дива нощ, която приключва рано сутринта. Мега промоции на качествени напитки, отлично обслужване, перфектен саунд и многобройни изненади ще гарантират неповторимо изживяване на всички посетители на заведението. 

На 1 май (събота), освен със зареден с култови парчета плейлист, клуб Remix посреща клиенти и с изкушаващи БОМ-БОК промоции!

За резервации: 0878 333 330

Клуб Remix e част от комплекса с висока концентрация на барове и ресторанти 7POINTS. "Най-големият дансинг" в България събира още клубовете Bushido Club, Planeta Payner Club by Onyx, гръцкият ресторантa Elea, денонощният ресторант Soho day&night и залата за всякакви събития Etra Hall

Още тази нощ (28.04) врати отваря Planeta Payner Club by Onyx!

Bushido Club стартира в четвъртък (29.04) с участие на Меди, а петък и събота ще отбележи своя 2-ри рожден ден с "Birthday party EGGsplosion"