Горгона Медуза, Нептун, цяла плеяда русалки и други различни морски обитатели "доплуваха" от всички краища на страната, за да поздравят административния управител на Очна болница "Луксор" Цветка Филипова за рожденния ѝ ден. Тя ги посрещна на истинско "морско" парти в ресторанта на последния етаж на болницата. 

Стилът и дрескодът на събитието бяха съобразени с хобито на рожденичката - гмуркането. Няколко пъти в годината дамата, която е водолаз, пътува до различни точки на света, за да се наслаждава на невероятния подводен свят. 

Приятели и колеги я изненадаха с подаръци, картини и колажи и пожелаха да се снима с октопода Дъмбо в Марианската падина и да се гмурне в кораловите рифове на Таити. Атрактивната брюнетка получи специални поздравления за юбилея и професионалната си работа от собственика на на болницата д-р Димитър Тасков. Цветка Филипова не изневери на чувството  за хумор и се появи пред гостите си с короната на Горгона - Медуза , но вместо да се вкаменят, те прекараха цялата вечер на дансинга. 

Партито продължи до зори в пиано бар.