Една изключителна седмица премина в Megami Club Plovdiv, в която удоволствията бяха без лимит.
 
В сряда вечер гост беше Анелия. В момента изпълнителката се радва на успеха на дуета с нейния приятел и колега Дамян Попов, озаглавен "Копакабана". Песента направи премиера в първия ден на август и вече е любима на почитателите, както се уверихме и на живо. 
 
Едно от заглавията, които белязаха Лято 2018, е песента "Богиня" на Ваня. Парчето звуча лайв в Megami Club Plovdiv в четвъртък вечер от самата певица. Тя изпълни и останалите си хитове. 
 
 
 
В петъчната вечер в Megami Club Plovdiv стотици души чуха и видяха на живо Азис. Той е артист, който не може да се побере в рамка. Той винаги е такъв, какъвто пожелае, а публиката го уважава точно заради това. Талантът на Азис, който отдавна прекрачи границите на България дори в Европа, чуха на живо гостите на Megami Club Plovdiv в петък вечер.
 
 
 
"No Limit", разбира се, беше тематичният завършек на седмицата в събот. Изкушенията и емоциите бяха без ограничения!
 
В Megami Club Plovdiv екстазът ще царува в края на месец август. В последните дни на месец август Богинята на нощния живот ще се постарае да държи гостите си в състояние на екстаз. Ето как смята да го направи...
 
 
Неуморимата поп фолк фурия Теди Александрова ще бъде първа. Тя ще пее в Megami Club Plovdiv в сряда. Вход свободен за студенти! Както историята показва, тя е винаги актуална. Камелия умее да провокира публиката и всички, да, всички признават, че тя е абослютният секссимвол сред поп фолк изпълнителките. Звездата ще ви очаква в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Вход свободен за студенти.
 
 
В последния ден на месец август парти настроението в Богинята на нощния живот ще бъде поверено на човека-глас Тони Стотаро. А на 1 септември - събота, публиката в Megami Club Plovdiv ще стане свидетел на грандиозно "Ecstasy" тематично шоу.