Все по-гръмки стават изненадите, които пловдивски ученици подготвят за своите класни ръководители по повод предстоящите абитуриентски балове. 

Пореден пример дават възпитаниците на СУ ,,Пейо Крачолов Яворов" от 12 А клас, които сюрпризираха своята любима учителка г-жа Кантарджиева с пищна покана през дома и. 

Множество цветни димки, надуване на свирки и голям плакат с надпис "Госпожо Кантарджиева заповядайте с нас на бала!" бяха само част от голямата изненада, а класната ръководителка без да се замисли отговори на своите ученици, че с удоволствие ще сподели радостта им и ще празнува наравно с тях в специалния ден.  

Междувременно, баловете наближават с пълна сила и дванадесетокласниците вече са в трескава подготовка за голямата нощ. Дизайнери споделят пред нашата медия, че още от изминалата година са започнали записванията на абитуриентите и голяма част от тях вече са почти готови с тоалетите за бала. 

Говорейки за мода, тази година хит ще бъдат роклите от сатен, коприна и множество пърхащи тюлове, които изглеждат перфектно в многопластови варианти, придаващи лекота, без да натоварват външния вид.