Талантливата поп певица Цвети Радойчева казва „не” на домашното насилие над жени с нов видеоклип, който засне към авторската си песен „Изчезни”. Тя е по нейна музика,  текстът е на поета Петър Москов, а  аранжиментът - на Алекс Нушев.

TrafficNews го публикува в Международния ден на ООН за борба с насилието над жени и момичета, който се отбелязва на 25 ноември.

Именно с тази песен  поп изпълнителката спечели голямата награда на BG Music Festival това лято, а за кратко време „Изчезни" се превърна в любима на  меломаните.

С този сингъл Цвети Радойчева огласи сцените на някои от най-големите светски събития в София.

Песента носи категоричното послание „Не на насилието над жени!“, а видеоклипът към нея е осъществен с подкрепата на най-големия дамски клуб “Зонта“ с президент Магдалена Ралчева, който се бори за правата на нежния пол  и проблема с домашната агресия .

Видеото е заснето на язовир „Мало Бучино“ в частна къща с автентични мебели от истинско дърво, с красива веранда и гледка към язовира.

Цвети Радойчева си партнира в актьорската игра с Александър Димов, известен от сериалите „ Откраднат живот“, “Столичани в повече” и други. В клипа актьорът идва с пистов мотор.

Красавицата е в ролята на решителна млада дама, която не се предава и не пада духом след като е била обект на психическо и физическо насилие от нейния партньор.

Тя изхвърля от живота си този човек и смело продължава напред . Видеото е с позитивен край и има за цел да вдъхне кураж на жените, които са били жертви на домашно насилие. Да им даде смелостта да кажат „Изчезни!” навреме и  да съхранят личността и душевността си.

Режисьор и оператор е Добромир Николов, мастеринг - Радо Минев.

Цвети Радойчева впечатлява с присъствие, харизма, актьорски талант и сексапил. Стайлингът е дело на самата изпълнителка.

В една от своите визии огнената брюнетка е избрала изящна дълга черна рокля с дълбока цепка, дантели и асиметрично деколте на дизайнерката София Борисова, която перфектно подчертава нейната женственост.  А за естественото си и красиво излъчване Цвети се довери на гримьора Борислав Соколов-Бони.

Всяка четвърта жена в България е подложена на насилие в ежедневието и дома си. През 2018 година над 1500 български жени и деца са били жертви на насилие, което е с 200 повече в сравнение с година по-рано.

Ревността е най-честият мотив за агресия.

 Снимки Пламен Колев