Популярният гримьор Цецо Андреев посрещна рожден ден с шумно парти, част, от което станаха много представители на родния елит. Преслава, Мария, Андреа, Тита, Диона, Меди, Златка и Благой бяха само част от гостите, които го уважиха за празника. 

Цецо Андреев избра да купонясва в популярен столичен клуб, в който Преслава имаше участие, но с удоволствие тя даваше микрофона и на своите колеги, които поздравиха рожденика. 

Купонът продължи до изгрев слънце, а гримьорът бе избрал атрактивен тоалет и показа завидни танцови умения на сцената, като събра погледите не само на своите гости, но и на всички посетители на дискотеката. Рожденикът получи куп подаръци, по-голямата част, от които носиха тематиката на неговата професия. 

Във въпросния клуб, който се намира в Студентски град, рождените си дни вече отпразнуваха Преслава, Тита, Тото от "СкандаУ", Благой Георгиев, който на същото място почерпи и за раждането на сина им със Златка,  Галена пък празнува професионален юбилей, а Джулиана Гани събра своите съквартиранти от "ВИП Брадър" на изискан купон.