Хванати за ръце в ресторант, заедно на зимна почивка ... Цеца разкри връзката си с  38-годишния Богдан, чиято бивша съпруга е половинката на певеца Саша Ковачевич.

Светлана Цеца Ражнатович (47) върти любов с 9 години по-младия от нея Богдан, който живее в Белград и идва от Крагуевац. Според сръбските медии те са се запознали на рождения ден на приятел на певицата и след няколко седмици общуване са започнали емоционална връзка.

От Нова година насам двойката започна да се появява заедно на публични места, а снимки, на които изглеждат като двойка постоянно се появяват в медиите. 

Богдан от дълги години има успешен бизнес в сферата на кетъринга и зад гърба си брак, от който има дъщеря Искра. Всъщност бившата му съпруга Зорана Тасовац вече има връзка с певеца Саша Ковачевич. Зорана и Богдан се разведоха преди 5 години, а красивата брюнетка има връзка със Саша от 3 години.

Богдан прекарва много време с дъщеря си Искра, за което свидетелстват снимките, които публикува в Instagram.

Папараци вече заснеха и първата публична целувка между Цеца и новата и изгора. Освен, че са допрели една в друга устни, те са се държали за ръка и не скриха щастлието си от минувачите.