След като тризначката Надежда и една от сестрите й осъмнаха в арестра в Кингстън, Великобритания, няколко дни по-късно тя реши да даде повече яснота за случилото се. С публично изказване във Фейсбук, блондинката разказа подробности за неприятната ситуация. 

Ето какво написа тя: 

"Ще обесня какво се случи на 01.10. Дойдоха двама мъже в моята стая и ми показаха някакъв документ. Аз нищо не ги разбрах и помолих да включим преводач.. Те ми се смееха, че не ги разбирам и аз повиках полиция. Като пристигнаха полицайте ми казаха с присмех, че не ги интересува, че не ги разбирам и ни арестуваха с агресия. Заведоха ни в участъка и ни сложиха в карцер без да разбираме абсолютно нищо, взеха ни пръстови отпечатъци от всеки пръст, на всяка една ръка и ни снимаха. След това дойде преводач и ни каза, че сме обвинени в удряне на полицай. Дойде служебен адвокат, в 20 часа, и ни разпита. После, още мъж и една жена ни разпитаха и ни показаха кадри, на които никой от нас не е докоснал полицай и ни пуснаха. Това се случи. Нито имаме документи от полицията за задържането, ни нито от двамата мъже! Това е поръчкова агресия да ни вземат пръстовите отпечатъци, за да строят билдинги в Лондон." - гласи писанието на Надежда. 

Припомняме, че тризначките живеят в Лондон от известно време. За първи път, Надежда сподели за ареста отново с публикация в личния си профил. Тогава тя твърдеше, че от посолството не са й обърнали внимание и се обърна за помощ към премиера Борисов. 

Закопчаха тризначката Надежда в Англия, търси помощ от премиераТя твърди, че от посолството не са й обърнали внимание