Бизнесменът Димитър Андонов, и бивш мъж на фолк певицата Мария, стана баща за трети път. Неговата половинка Никол Милева го дари с дъщеричка, която щастливите родители нарекоха с красивото име Кая. 

За това съобщи самата Никол, след като публикува в социалните мрежи снимка, на която държи бебешка ръчичка. Припомняме, че приятелки на красавицата организираха приказно и красиво бебешко парти и именно на него Никол издаде пола на бебето.

Бебето проплага на късметлийската дата - ????????.????????.????????. Числото 9 е образувано от светото число три. В този смисъл съдържа съвършенството и при много народи в древността е играло важна роля. 

Благоевградският хотелиер вече има едно дете от своята половинка - син Ивайло. Семейството се радва на щастливи моменти и хармонични отношения. 

Любовта им пламва бързо и не след дългo те са вече семейство, като венчавката бе на екзотичен остров. Никол Андонова е завършила вътрешен дизайн, а в момента рисува арт портрети - нещо, с което се справя блестящо. 

Димитър Андонов има и дъщеря от първия си брак с пайнер звездата Мария. Малката Марая скоро стана на 11г. и отпразнува рождения си ден заедно с доведеното си братче, с което се разбира повече от добре. Марая често пътува със семейство Андонови по екскурзии в България и света. 

Бившият на Мария - бизнесменът Димитър Андонов очаква второ дете от Никол МилеваСъвсем скоро красивата му съпруга ще го дари с момиченце