Екатерина Маринова е новата носителка на титлата Мис Силикон 2020. Горещата блондинка е рускиня, роден е в Казахстан, но с християнска вяра. 

Силиконката работи като козметик, а процедурите, които извършва са миглопластика, микропигментция и микроблейдинг. 

Екатерина успя да пребори 12 конкурентки, които дефилираха в заведение в морската ни столица. Журито с две ръце дадоха своите гласове за Маринова, която освен с победа си тръгна с чек за 6 бона, с които може да направи още пластични интервенции по себе си.

Разглеждайки профила на атрактивната силиконка, виждаме, че тя е близка приятелка с две особено коментирани дами у нас - скандалната Мис България - Радинела Чаушева и Марешка Бардем. 

Конкурсът Мис Силикон 2020 се проведе във Варна, а 12 момичета от цялата страна спореха за титлата. Накрая журито единодушно реши, че приза ще грабне именно Екатерина, която освен, че е козметичка има и собствено студио за красота. Тя има в гърдите си 700 кубика силикон- по 350 във всяка. Към момента все още не е решила какво ще прави с парите, които са й дадени за нови подобрения. 

Водеща на събитието бе Ива Атанасова – IVY, която се изявява и като певица и не пропусна да поздрави гостите с няколко песни. В ролята на ко-водещ пък влезе силиконката Анна Мария Чернева. Тази година пловдивско присъствие на конкурса нямаше. Не се появи и най-известната носителка на титлата -  Джулиана Гани.