Тото от "Скандау" стана баща. Часове след Криско, Йонислав Йотов също се сдоби с наследник. Все още рапърът не е показал снимка на детето. Припомняме, че цялата бременност на приятелката му Кристин се пазеше в тайна. 

"Тото и Криси вече са дали име на сина си и то е Доминик", потвърди благата вест представител на изпълнителя пред Dir.bg.

Двамата се се запознали покрай служебни ангажименти. Кристин е популярна танцьорка, която участва в многобройни клипове на известни изпълнители, а любовта към музиката е само повод между двамата да прехвърчат искри. 

След като обяви връзката си с Кристин, той сподели: "По-влюбен съм отвсякога. Досега не съм изпитвал толкова сериозни чувства към някого."

Преди няколко месеца по време на тв участие Тото сподели, че тя е най-красивата жена. Победителят от "Vip Brother" сподели още, че самият той има голяма нужда от любов. Тогава изпълнителят допълни, че детето е смисълът на живота.

Тото от "Скандау" нападна Гери-Никол : Тихо, че тати не си е платил!!!Певицата отвърна на удара : Юдаааа, нали знаеш къде си те слагам!