Когато искате да се потопите в нощния живот на Пловдив, SOHO day and night е мястото, което предлага алтернатива на  клубовете и дискотеките, предвид ситуацията в момента. 

Тази вечер, най-новото и модерно заведение в града ще посрещне клиенти с невероятна клубна атмосфера, за която ще се погрижи едно от топ имената сред диджеите у нас - Dj Big D. Гостуването му гарантира за добре прекарана вечер, а уникалният дизайн и комфортна атмосфера, предразполагат за повече от приятно изживяване.

Преди по-малко от седмица, диджеят разтърси града на седемте тепета, тъй като бе отговорен за озвучаването на наградите на БГ Радио, провели се на Античния театър.

Днес, Big D се кани да направи същото за посетителите на SOHO day and night - мястото, което би допаднало на всеки!

 

Заведението разполага с просторна лятна градина за тези от вас, които желаят да хапват и пийват на открито, а в закритата си част работи при 30% капацитет, съгласно всички изисквания и противоепидемични мерки. 

SOHO day and night работи денонощно и освен с отлично приготвените ястия ще ви впечатли с уютно и стилно обзавеждане, както и перфектно обслужване.

Ресторантът за ценители е разположен в мегакомплекса 7POINTS, бул. "Санкт Петербург" 131.

Телефон за резервации: 0879 68 68 68

На ръка разстояние от SOHO day and night е и лаундж барът от ново поколение 7LOUNGE, който също изненадва с новости от тази вечер!

Клубът, разположен под открито небе, дава заявки да се превърне в най-горещата парти локация на открито. От днес, всяка вечер посетителите ще могат да се забавляват с партито Bushido Folk, което започва точно в 21:00 часа.

Телефон за резервации: 087 833 3330