Поп изпълнителката Тита споделя, че се чувства много добре и е щастлива, че вече може да прави нормалните неща, като да пие кафе с приятели или да се движи без маска. 

Блондинката разказва още, че когато мерките са били много затегнати мерките всеки ден е спортувала по час и половина, иначе спането и е било невъзможно, предвид нощния живот, който е водила в последните години. 

Тита коментира и жените "златотърсачки". "Смятам, че те са много хитри. Аз не съм от тях! Обичам сама да си постигам целите и не обичам да съм зависима от някого, дори от родителите си. Удоволствие е да знаеш, че парите си си ги изкарал сам, но всеки има своя избор." - мисли певицата. 

Съвсем скоро тийнсензацията се похвали и с нов бизнес. Певицата и колегата й Бори 1 пуснаха лимитирана серия маратонки по тяхна концепция. Именно затова се спират и на емблематични имена за тях – Antilopa, които ще се предлагат в 2 различни дизайна за дамите, а Мойски – в 3 за мъже. 

"Обичаме да сме иноватори и затова решихме да заложим на маратонки." - щастлива е Тита. 

Певицата използва и добра рекламна стратегия, като подарява по един чифт от маратонките си на известни личности, които я тагват в социалните мрежи.