В средата на месец септември, изпълнителката Тита официално потвърди новината, че има нов мъж до себе си. Това е ММА боецът Недко Николов, който медалист от републикански и международни състезания по смесени бойни изкуства, познат на ринга като "Българския Конър Макгрегър".

Това тя направи като публикува снимка, на която е в компанията на Недко Николов. Той от своя страна влюбено целува красивата блондинка по бузата. 

Тита публикува официална снимка с новото си гаджеСърцето на певицата взе ММА боецът Недко Николов

С това Тита сложи край на всички спекулации по темата, започнали два месеца, след като се раздели с дългогодишния си партньор Викторио.

Голяма част от последователите и не одобриха новата и половинка и я упрекнаха, че подобно на много свои колежки е залитнала по ММА боец и е оставила "хубавото момче". 

Тита им отговори с нова публикация, към която отново сподели фотоси с Недко Николов и написа: "Не слушайте хората какво говорят. Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота."

На новите кадри двойката са облечени изключително елегантно, което предполага, че са били заедно на някое специално събитие. Тита събира погледите с дълга златна рокля с дълбока цепка и коса, хваната на опашка, а ММА боецът е заложил на бяла риза по тялото и черен панталон.