Тита се похвали пред почитателите си с романтични кадри от екскурзия, която са си подарили с половинката й Викторио. Влюбената двойка се припича извън пределите на страната ни, позирайки по бански до палмови дръвчета. 

Блондинката рядко споделя за личния си живот, но този път тя опроверга слуховете за раздяла с дългогодишната си половинка като публикува снимка с любимия на която написа "Обичам те". 

Идолът на хиляди подрастващи пусна в личния си Instagram профил снимки и на които показва завидни форми. 

На кадрите блондинката позира по банки с леопардов принт в две части, показващ завидните ѝ форми, а на фона зад нея се редят палмови дръвчета. За да завърши плажната си визия на мистериозната дестинация, на която отдъхва, тя носи шапка с широка периферия и е сложила очила в бъбрековидна форма.

Изображенията, които пусна, събраха хиляди харесвания, а последователите ѝ не спряха да ѝ правят комплименти

"Бебката ми", написа колежката на Тита - Михаела Маринова, която е нейна близка приятелка, а в края на месец юли беше сред гостите на празненството по случай 20-ия рожден ден на дуетната половинка на Криско.

Припомняме, че само преди няколко дни Христина, както е истинското име на звездата се похвали, че е станала леля. Тя има една сестра и именно тя е станала майка. За момента обаче от семейството не споделят повече подробности около радостното събитие. 

Тита се превърна в барби на бляскавото тържество за 20-ия си рожден денУтре предстои официалната премиера на новата песен на Тита - "Ти гониш"

Тита пред TrafficNews : Изпях в новата ми песен това, което преживях с гаджето миРомантичният текст на "Първа среща" е дело на рапъра Боро Първи