Ако мислите, че летните горещини са достигнали пика си, изчакайте 12 юли, за да се убедите, че може и още…

И тази година Playboy ще покаже, че мечтите се сбъдват, а приказката за Пепеляшка има и своята съвременна версия. Мъжката Библия вече избра дванадесетте красавици, които ще участват в конкурса Playmate Of The Year 2019, и съвсем скоро ще обяви имената им.

На 12 юли, петък, Пловдив ще посрещне дванадесетте изкусителки, които тази година ще се борят за най-желаната титла в Българи. ВИП гостите на бутиковия клуб Bushido Club Plovdiv ще са единствените в Града на тепетата, които ще видят избраниците на Playboy на живо. По традиция събитието обещава много изненади, а бъдещите звезди ще изгреят на сцената с пищно шоу, което очаква гостите си точно в 23:00 ч. Представянето на момичета ще донесе в Пловдив и най-новия брой на Мъжката Библия, в който са публикувани горещите, голи фотосесии и интервютата на участничките в конкурса. Повече информация за предстоящото събитие може да намерите ТУК.

Тази година от Playboy са подготвили специална изненада за почитателите си в цялата страна, организирайки тридневно турне за представянето на претендентките в най-големите градове в България – София, Пловдив и Варна. Ексклузивното представяне на участничките в конкурса Playmate Of The Year 2019 ще бъде в София на 11 юли, четвъртък, в Megami Club – Hotel Marinela. Момичетата ще бъдат в Пловдив на 12 юли, петък в Bushido Club Plovdiv, а на 13 юли, събота ще бъдат представени в SENSO Premium & Club Варна. Playboy ви препоръчва да запазите своите места още сега, за да бъдете сред привилегированите гости, които ще видят бъдещите звезди на България на живо.

Bushido Club Plovdiv се намира в мегакомплекса 5points.bg, където може да се пуснете по музикалната вихрушка, която готвят и останалите два клуба - W Club и Onyx Club, разположени на ръка разстояние един от друг.

За да бъде удобството пълно, посетителите ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб. В близките месеци, най-големият парти комплекс в България, ще бъде допълнен с един от най-популярните ресторанти в града и огромна зала за събития „OLYMPIA”.

За повече информация: www.facebook.com/PBBulgaria

5points.bg - http://bit.ly/2ZTM4Mj

Bushido Club Plovdiv - http://bit.ly/2GX8PGr