Теди Велинова и бившият й мъж д-р Ангел Енчев се събраха, а поводът е рожденият ден на дъщеричката им София. Те застанаха пред обектива за празнична семейна фотосесия, в която участва и техният син Филип. 

Малко по-рано днес, г-жа Велинова сподели снимка от детското парти, към която написа: "Честит рожден ден, София! Обичаме те до Луната и обратно."

На снимката, Теди Велинова държи в ръцете си рожденичката, а д-р Енчев сладкия Филип. Всички те изглеждат много щастливи и усмихнати.  

Приказна украса в светло розово, синьо и лилаво, както и красива бутикова торта, допълват изцяло празничната обстановка. 

Припомняме, че съвсем скоро, Теди Велинова за първи път сподели как се чувства след раздялата, като каза, че се е съсредоточила изцяло в настоящето, макар че не забравя и миналото с пластичния хирург, с когото живя осем години. Велинова и Енчев си разделят грижата за децата – Филип и София.

В момента брюнетката се занимава с реновирането на каравани и вече има няколко готови, въпреки че е завършила право с отличие.

Теди Велинова след раздялата с д-р Енчев: Не правя планове за бъдещетоВ момента бившият модел се занимава с реновирането на каравани