Теди Велинова и д-р Ангел Енчев се събраха, а поводът беше 4-ия рожден ден на дъщеричката им София. Прекрасният празник те отбелязаха подобаващо преди няколко дни, със скромно семейно тържество. 

Предвид пандемията, събитието премина без присъствието на други деца, а само с най-близките хора на момиченцето - майка ѝ, татко и нейния батко Филип.

Теди Велинова, д-р Ангел Енчев и техните деца - София и Филип

Разбира се, не липсваше празнична украса - торта, във формата на принцеса и красиви цветни балони добавиха приказна нотка и допринесоха за усмивката на лицето на рожденичката. 

"Честит Рожден Ден на прекрасното ни момиче!Бъди здрава и мъдра,като името,което носиш и като совите,които толкова обичаш!ОБИЧАМЕ ТЕ!" - написа Теди Велинова в социалните мрежи. 

Рожденичката София

Велинова и Енчев си разделят грижата за децата. Филип живее с баща си, а дъщеря им живее при нея. Това се налага, тъй като Филип вече ходи на училище и има нужда от тишина и спокойствие, за да може да учи, а малката София често осуетява тези занимания.

Двамата се виждат най-вече заради децата си, като заедно отбелязват всички важни за тях моменти и празници. 

През юли 2019 г. Теди Велинова и д-р Енчев изненадващо съобщиха, че са решили да се разделят.

Теди Велинова след раздялата с д-р Енчев: Не правя планове за бъдещетоВ момента бившият модел се занимава с реновирането на каравани