"8 години, Науме! До тук добре... Често ни питат, как успяваме да съхраним отношенията си толкова години.. Винаги отговарям, че НЕ ЗНАМ.Ако случайно разбера къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко????????‍♀️. Обичаме се, караме се, смеем се, аз се ядосвам, Наум се ядосва, говорим си, пътуваме, грижим се за прекрасно дете, хапваме здравословно, хапваме нездравословно, гледаме филми, аз говоря много, Наум не говори изобщо, спортуваме заедно, Наум спортува повече АЗ СЕ ЯДОСВАМ, снимаме влогове, слушаме музика, затварям вратата на колата му силно, той си оставя дрехите навсякъде.... И така цели 8 години! Искам да сме здрави и не искам нищо да променям. Обичам те!". 

Това са красивите думи, с които Теа Минкова се обърна към любимия си Наум Шопов по повод 8-годишнината от началото на връзката им.

Те засвидетелстваха силата на любовта помежду си и с поредица от общи фотографии, направени от 2012 година до днешната дата. 

От публикацията става ясно, че първата снимка на популярния актьор от сериала "Откраднат живот" и половинката му е заснета във Варна през 2012 година. 

Днес, те са трима, тъй като на кадрите е включена и прекрасната им дъщеричка, а най-интересното... тепърва предстои.