На днешната дата синът на фолк певицата Татяна - Атанас навършва 22 години. По този повод пловдивчанката написа трогателно послание отправено към наследника и в мрежата. 

Татяна добави и няколко снимки, на които е заедно с рожденика, а край тях има празнична украса и торта. Ето и какво гласи последнието на талатливата изпълнителка към сина и:

"Моята най-красива приказка си ти Атанас Къцов! Всичко започна преди 22 години, в деня, в който ти се появи. Едно малко човече от плът и кръв, което плачеше и още не осъзнавах, че аз съм те родила. Невръстните 20 години, преобърнаха живота ми, а майчиното чувство толкова силно се изрази, че вече знам че е завинаги. Много често хората си правят равносметка за отминалата година.Днес аз направих моята, за моя живот. Онова крехко и мъничко човече, което друсах по цели нощи, онова мъничко и крехко човече, което не искаше да се отделя от мен и ме държеше толкова силно за ръката и ми повтаряше “Мамо, няма да ме пускаш!”. Онова мъничко и крехчо човече, заради което имах безброй безсънни нощи в отглеждането и възпитанието му. Той вече е на 22 и е истински мъж. Надявам се, че съм твоята най-добра МАМА и пример, а знай, че аз съм най-щастливата майка с дете като теб. Днес ти желая да си здрав, да си много упорит и винаги да те води едно мото “Аз мога, защото съм Атанас Къцов”. Сбъдвай всяка твоя мечта и знай, че аз винаги ще съм до теб синко! Обичам те!"

Припомняме, че през изминалия месец Татяна отбеляза подобаващо и още един специален за нея ден - последователите и в социалната мрежа Инстаграм станаха 100к. 

Досущ като за рожден ден, тя се премени в официална дизайнерска рокля и разряза бутикова торта, украсена с цветя и само дни преди поредния локдаун у нас намери повод да празнува.