Танцови клубове тропнаха хорца на фолклорно парти в хотелски комплекс "Парк и СПА хотел Марково", разположен само на 2 км от Пловдив.

Събитието се проведе на 15 март в ресторант Bella Donna, a поводът бе отбелязването на 1 година танцов клуб "Тракийски накит", с ръководител Иванка Атанасова. 

Сред поканените бяха любителски фолклорен състав, заедно с техния хореограф Християна Червенска, както и формация "Балканджий", които спретнаха чудна изненада за всички присъстващи.

Под звуците на хубави народни песни на дансинга се извиха кръшни хора, а 4-звездният комплекс бе изцяло завладян от магията на българския фолклор. 

По време на фолклорното парти всяка група изигра по един танц - поздрав за останалите. Сред изненадите на събитието бе и голяма томбола с награди, част от които бяха осигурени от Парк и СПА хотел Марково.  

Кулминацията на вечерта бе изваждането на две тематични етно торти, с дизайн на тракийска носия, с типичните пафти и цветни шевици. Едната от тях бе изобретена от сръчните ръце на сладкарката Роси, която прави тортите за хотела, а другата е дело на Петя, която също се занимава с изработка на сладкиши и е любител танцьор.

"Българските народни танци са част от всеки един българин! Народните танци притежават сила, магия, те са вечни!" - казват от танцов състав "Тракийски накит", като сърдечно благодарят на своите домакини за топлото посрещане и на всички гости за прекрасния празник. 
 

Междувременно, от четиризвездния комплекс вече обявиха своите СПА пакети за предстоящите Великденски празници.

Освен разнообразни спа процедури и детски кът за най-малките посетители, гостите на хотела ще имат възможност да се насладят на една изключителна вечер с един от най-популярните комедийни актьори в България – Краси Радков.

Той ще бъде специален гост на Парк и СПА хотел Марково на 28 април, като е подготвил специален репертоар от най-добрите си скечове, шеги, закачки и песни.

От хотела готвят и празнична програма за 26 и 27 април, когато всички посетители ще имат възможността да се насладят на музикални изпълнения на живо от певицата Анастасия Баткова и музиканта Владимир Велков. Предвидено е и DJ парти.

Промоционалните пакети може да разгледате ТУК.