Церемонията Национални награди за мода, шоу и бизнес”, състояла се за първи път в Пловдив събра в  “Планет клуб”  представители на бизнеса, модата, различните жанрове в музиката, предприемачи. Организатор беше шоуменът Красимир Недялков, а водещ - родният Енрике Иглесиас латино изпълнителят Начо Паскал.

Като на оскарите бяха раздадени двайсетина специални статуетки в различни категории – най-добър предприемач, най-добър моден стилист, най-добър джаз изпълнител, албум на годината, дует на годината, модна икона и пр. Отличие получи и най-добрият бръснар на годината.

Талантливата пловдивчанка Елица Лалова пък приза за джаз певица на годината. Елица е родом от Пловдив. Певицата се занимава с музика от малка, притежава многостилов репертоар от балканска, английска, руска и българска музика, но най-голямата и страст е любимият и джаз. Дамата се отличава с изключителен вокален диапазон от четири октави.

Родителите на пловдивчанката я насърчават да върви по стъпките на дядо си д-р Лалов и да учи медицина, но тя ги "разочарва", когато тя  записва в театрална студия и се занимава с актьорско майсторство. Успоредно с това взима уроци по пиано и солфеж в школата на Елена Парушева – „Гого Мавров“.

Преди години Елица заминава за САЩ, където създава своя банда с която започват пътувания и участия във вариатетни програми на круизни кораби. Именно на един от круизите, изпълнителката се запознава с музикален импресарио от Лондон, който ѝ предлага да се установи в града. Тя приема предложението му и започва концерти из Европа.  Има издаден албум и участия в различни държави. 

Връща се в България преди няколко години, търсейки вдъхновение там, където са корените й. Категорична е, че наградата е само началото на пътя й, в търсене на нови предизвикателства. 

Събитието имаше и благотворителна кауза под надслов „Не само по Коледа стават чудеса” .