Светлана и Християн Гущерови приветстваха Новата година със семейна снимка до богато украсена коледна елха. Само броени месеци, след като блондинката зарадва съпруга си с втори наследник, показа перфектна фигура. 

В мрежата тя публично представи и своята равносметка за изминала 2020 година и за пореден път се обясни в безусловна любов на своята половинка. 

"Отиде си безвъзвратно една трудна за всички година. Не я изпращам, правейки си равносметка, а с три простички думи - Обичам, Вярвам и Благодаря! Те са насочени към моята сродна душа, към моето рамо, към моя съпруг, към бащата на нашите деца! Тези думи преобърнаха света ни, тези думи ни събраха в един път, запалиха пожара в сърцата ни, те ни дават вдъхновение и крила, за да летим през живота заедно, един до друг!

БЛАГОДАРНА съм за избора, който направих в твое лице и за твоята любов! ОБИЧАМ ТЕБ, ЛЮБОВ, И СМИСЪЛА НА НАШИЯ ЖИВОТ - ДЕЦАТА НИ! ВЯРВАМ в нашата безрезервна любов! СЕГА И ЗАВИНАГИ!", написа Светлана Гущерова към снимката си с Християн.

Светлана и Християн се нанесоха чисто нов дом, който е отново под полите на Витоша - в кв. "Бояна". А перфектната фигура на Гущерова буди едновременно възхищение и завист сред нейните последователки, които се дивят как толкова бързо е успяла да се възстанови след раждането.