Светлана Василева, която отскоро смени фамилията си в социалните мрежи на Гущерова, изненада подобаващо своя съпруг за рождения му ден.

Християн Гущеров отпразнува 30-годишен юбилей, а жената на сърцето му го затрупа с романтични подаръци. 

Специално за празничния ден тя бе украсила цяла стая с балони, изписващи числото 30, а други бяха пълни с хелий, като не всеки от тях плеймейтката бе закачила техни общи снимки.

 

Благодаря ти любов моя ❤️???? @svetlana_gushterova

A post shared by Hristian Gushterov (@hristian_gushterov) on

 

Не липсваха и сладки изкушения. Г-жа Гущерова се беше подготвила и с торта във формата на смокинг, на която красиво бе изписано "Честит 30-ти рожден ден, съпруже мой! Обичам те!".

След изненадата, влюбената двойка отпиха по чаша Моет за здравето на рожденика. 

Светлана направи специален колаж със снимки и го допълни с послание: 

"Всичко в тази Вселена се случва с определена цел и в определена последователност. Вървим стъпка по стъпка, покоряваме върхове, пропадаме в бездни... Всяка една минута, всеки един ден ни води към следващия, година след година сме вървели един към друг, за да се срещнем... За да бъдем днес заедно, за да бъдем едно... Защото някъде там, в дебелите вселенски архиви имената ни са записани едно до друго. Защото ти си роден, за да бъдеш днес до мен! За което ти благодаря! Бъди здрав, а аз обещавам да бъде твоето щастие! Честит Рожден ден, любов! Обичам те" - написа Гущерова.

 

Всичко в тази Вселена се случва с определена цел и в определена последователност. Вървим стъпка по стъпка, покоряваме върхове, пропадаме в бездни... Всяка една минута, всеки един ден ни води към следващия, година след година сме вървели един към друг, за да се срещнем... За да бъдем днес заедно, за да бъдем едно... Защото някъде там, в дебелите вселенски архиви имената ни са записани едно до друго. Защото ти си роден, за да бъдеш днес до мен! За което ти благодаря! Бъди здрав, а аз обещавам да бъде твоето щастие! Честит Рожден ден, любов! Обичам те ❤️???????? @hristian_gushterov

A post shared by Svetlana Gushterova (@svetlana_gushterova) on

Припомняме, че плеймейтката и бизнесменът днес ще вдигнат пищно сватбено тържество, но вече сключиха граждански брак в ритуален дом в столицата.

Двамата са подписали официалните документи, за да не се занимават с такива подробности в най-щастливия ден от живота си.

Сключването на гражданския брак е било инкогнито, като на него са присъствали единствено кумовете Милена и Николай. В ритуалната зала не са били дори роднините на младото семейство. 

Светлана Василева и Християн Гущеров официално са семейство СНИМКИПлеймейтката и бизнесменът ще вдигнат пищно сватбено тържество на 12 юли