Светлана Гущерова опроверга слуховете, относно плъзналите в медийното пространство статии, че нейният съпруг Християн Гущеров и посяга. 

Твърденията сочеха, че отношенията между двойката не са добри, а Гущеров е наранил сериозно ръката на майката на своите деца  и двамата са пред раздяла.

Блондинката отрече тези твърдения, като пусна видео в мрежата, с което показа доказателство, че е добре и никой не е посягал по ръцете или лицето и.

В Инстаграм Гущерова изпрати целувка и написа: "Не бях подготвена за стори или снимка, но днес някои медии ме изненадаха. Специално клипче за тях - без грим, леко рошава и с две прекрасни ръце.."

Светлана неведнъж е споделяла, че нейният любим Християн е отличен баща и съпруг. Те вече имат две деца и обмислят трето, но за момента се налага блондинката да почака една година след второто ѝ раждане.

Преди време в мрежата вървяха слухове, че семейство Гущерови са пред развод, но по-късно бяха напълно опровергани.  че Светлана Гущерова ще подава молба за развод, които по-късно бяха напълно опровергани, днес русокоската отново защитава съпруга си Християн. Припомняме ви, че вчера изненадващо отново се появиха твърдения, че отношенията между двамата не вървят никак добре и дори, че Гущеров си позволявал да упражнява домашно насилие над любимата си. Според клюките той е наранил сериозно ръката на Светлана и двамата са пред раздяла.

Сем. Гущерови с вълшебно розово парти за рождения ден на дъщеря сиТи дойде и огря по-силно от слънце живота ми, пише Светнала Гущерова в мрежата