Скандалната пловдивчанка Сузанита изтри всички снимки с любимия си Денис в Инстаграм. Вариантите са два - или тя е решила да държи личния си живот далеч от медийното пространство или двамата са сложили край на взаимоотношенията си. 

Според слухове, става въпрос за второто, а двойката е приключила връзката си преди няколко дни - навръх празника Хелоуин. 

Вси Светии Сузанита отбеляза в компанията на близки приятели, но гаджето и не беше в тяхната компания. Впечатление направи и цитат към снимка, която дъщерята на Орхан Мурад пусна в социалните мрежи. Писанието към фотоса "Абе ти си много зле задето излизаш точно с тая. Аз съм по-добра от нея, а ти нямаш вкус!".

Спекулира се, че в живота на синеокия мачо вече има друго момиче.

Сузанита е доста дейна и със сторитата в Инстаграм, които са съпроводени от музикални поздрави, най-често от поп-фолк сферата. На едно от последните звучи песента на Меди "Не мерси", в която се пее "какво като не си до мен, ако знаеш колко помогна ми, но казах ти ще дойде ден по мен ще изплачиш очите си".

Сузанита и татуираният мачо Денис бяха почти неразделни и именно той беше човекът, подкрепил я в един от най-тежките периоди на тийнейджърката - лечението и в клиника за наркозависимите. 

Дали всичко между тях е приключило и каква е причината все още не е ясно.