Сузанита отново предизвика скандал в мрежата, след като призна в Инстаграм профила си, че се е разделила с половинката си Марк Славов. Освен това щерката на Орхан Мурад изтри всичките си снимки в социалната мрежа.

Преди два дни обаче е публикувала фото, пише GlasNews.bg. На снимката тя е легнала, а върху косата си е оставила няколко листенца от червена роза. Под снимката Сузанита е написала: "Обичай ме". Селфито е придружено с тематична любовна песен.

На въпроса какво се случва с Марк Славов, бащата на детето й, Сузанита написа, че всичко е наред и винаги ще бъде така в името на детето, макар и да са разделени.

Междувременно Марк също е премахнал всички фотоси от профила си със Сузанита.

"Как си? Май преминаваш през труден период", написа последовател на певицата в Инстаграм, а тя отговори: "Всичко е преходно. Гледам да се разсейвам и да не го мисля толкова".

Не им е първата раздяла

В средата на 2022 година Сузанита и Марк Славов отново скъсаха. Тогава за раздялата им отново научихме от социалните мрежи. По-късно стана ясно, че раздялата е била пълен фарс, защото влюбените гълъбчета се събраха. Сузи потвърди това, публикувайки кратко клипче, в което двамата с Марк се гушкат.

За връзката между Сузанита и Марк Славов става ясно в началото на 2022 година. Марк е състезател по хвърляне на копие, изявява се и като музикален продуцент. Родителите на спортиста, които живеят в Бургас, много харесвали Сузанита, коментират запознати.

През ноември месец Сузи роди първородното си дете, което е момченце. Сузанита и таткото го кръстиха Матиас.