Бонислава Костадинова, която е студентка от Медицинския университет в град Пловдив, със специалност "Фармация", вдигна тържество за чудо и приказ по случай 23-ия си рожден ден.  

Чаровната брюнетка, която живее и учи в Пловдив покани най-близките си приятели в местно заведение, а снимки от партито заляха социалните мрежи. 

От тях стана ясно, че рожденичката е поръчала от фирма за декорации на тържества специална украса, която имаше за цел да пресъздаде атмосфера с цялата изисканост и стил.

В тон с тоалета на Бони, заведението бе декорирано с бели цветя и пера, златни балони и свещи, а специално подготвена стена за снимки с надпис "Happy Birthday Boni!" посрещаше всички гости.

Сред присъстващите беше и синът на рапърът Ванко 1 - Петър Главчев, който не пропусна да се щракне с рожденичката. 

За своя специален ден, Бонислава избра къса бяла рокля с интересен дизайн, високи сребърни обувки и бляскави бижута, а косата си прибра на висока конска опашка. 

След като всички присъстващи се насладиха на подбраното меню, дойде ред на празничната торта, която бе на 3 етажа, а на върха и бе поставена захарна фигура на жена фармацевт, предвид пътят, който е избрала да поеме Бони.

"Вече на 23! Изпращам моите 22 щастлива. Това беше годината,в която истински пораснах. В която се научих да бъда Аз с главно “А”. Независима. Да бъда силна сама със себе си. Научих се да бъда жена, а не малко,заблудено и закриляно момиченце. Това беше първата година,в която се сблъсках с истинския живот. С хората. Срещнах такива,от които съм се научила каква трябва да бъда,и такива,като които не трябва да бъда! И съм им благодарна! Благодаря на всички,които бяха част от тази моя съдбоносна една година и на тези,които все още са и винаги ще бъдат! Благодаря и на тези,които за първа година не бяха!(на тях дължа най-много промяната си). Благодаря на Бог,че ми изпрати истински приятели ,които толкова ме обичат и ме ценят безкрайно! Те са моят подарък! Благодаря на най-милите и най-добри хора за мен на света-Мама и Тати! Че са се борили да остана жива и да имам щастието да изживея всички тези 22 години. Благодаря им за това,че са възпитали една вече пораснала жена. Благодаря им,че са ме отгледали с най-истинската и безусловна любов,която вече почти никой не може да изпита. И че са ме научили да я изпитвам и аз.Неискаща нищо в замяна. Защото любовта означава да даваш, а не да взимаш. И че трябва да се бориш за нея,НО само когато си струва! Отгледали са ме в семейство,което гордо мога да заявя,че трябва да ни бъде за пример! И съжалявам,че такива семейства в днешно време са почти невъзможни.... Затова аз днес си пожелавам семейство като това на мама и тати.Благодаря им за ВСИЧКО,което съм! Благодаря,че са ме създали такава от главата до петите....с любов!" - написа рожденичката навръх празника в личния си профил.