Ким Кардашиян има няколко комплекта диамантени украшения за зъби и сега се хвали, че си е купила още един, този път украсен с опал. Точната цена на този модел не е известна, но според съобщенията тя варира от 200 до 1200 долара на зъб.

След раздялата с Кание Ким не спира да изненадва. 40-годишната риалити звезда публикува снимка в Instagram, на която показва новите си зъби. На фотото е заснета само устата й, а според описанието зъбите са направени от опал, "рамкиран" с диаманти.

Ким направи украсата за зъбите си при известен зъболекар, а звезди като Хайди Клум и Фарел също са купили подобен дизайн от него, така че може би трябва да очакваме нова тенденция сред знаменитостите и богатите.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gabby Elan Jewelry (@gabbyelanjewelry)

Изглежда, че Ким е влюбена в този необичаен тренд, тъй като през 2019 г. тя показа още един комплект, при който декорациите за долните зъби са направени само от диаманти, а на горните има малък диамантен кръст.

Всъщност Ким има няколко комплекта украшения, а първия такъв е купила през 2018 година. А вие какво мислите за любимия моден аксесоар на Ким - изглежда ли добре или, както казват някои фенове, е просто странен начин да се похвалите с богатство?