Барабанистът на най-големия оркестър за тракийска народна музика “Канарите” Стоян Стоев – Големият Канар, вече е свободен.

Той прекара 6 месеца в затвора, след като бе хванат  да шофира под въздействието на наркотични вещества.

Стоян Стоев бе наказан с 6 месеца затвор, при първоначален общ режим. Книжката му ще бъде отнета за две години, наложена му е и глоба от 490 лева.

Стоян Канара влиза в затвора, хванаха го дрогиран зад волана в ПловдивБързото производство в Районен съд стартира с думите „съжалявам”

Шест месеца по-късно Стоян Канара вече е свободен. С голям купон, досущ като събор, той бе посрещнат в родната си къща в Катуница.

"Много съм щастлив, пожелавам си да съм жив и здрав, заобиколен от любимите си и най-близки хора, приятели и почитатели." - заяви пред Trafficnews Стоян Канара. Очаквайте последващ материал с цялото интервю на барабаниста от прк. Канарите, както и ексклузивни кадри от тържеството.

Най-близките на барабаниста са организирали тържество в негова част, на което присъстват гости от цяла България. Всички те бяха посрещнати с богата празнична трапеза, а специално за повода е пристигнал и оркестър от чужбина. Едни от най-големите тракийски музиканти и куп гласовити изпълнители обещават една паметна вечер, изпълнена с много музика, песни и кръшни хора. 

Още в 18:00 часа музика огласи пловдивското село. За здраве бе отслужена литургия, а две агнета по канарски бавно се въртят на чеверметата.

Песни и танци бележат така важният ден за Големия Канар. 

Изненадите не свършват до тук! Стоян Стоев бе подготвил изненада на половинката си – Малина, което бе и кулминацията на вечерта. В разгара на партито музикантът застана пред нея с огромен пръстен и поиска за втори път ръката й. Аплодисменти и викове съпроводиха романтичното предложение за брак, а безмълвната Малина през сълзи от радост отговори с така чаканото „ДА”.

"Това е жената на живота ми" - развълнуван споделя още пред нашата камера Стоян.

Дългогодишната връзка на Стоян и Малина премина през множество възходи и сривове, но въпреки всичко любовта отново възтържествува. Големият Канар от своя страна обеща пред своята любима и всички присъстващи, че това е последната му среща с органите на реда.