Откакто дългогодишната двойка Икер Касияс и Сара Карбонеро обявиха раздялата си, слуховете за изневяра отекнаха в публичното пространство. Седмицата след развода в медиите изтече информация, че  Икер споделя леглото си с млада българка.

Надя Александрова обаче е била в живота на знаменития вратар още преди разводът му с журналистката Карбонеро да е факт. Носят се слухове, че взаимоотношенията им са белязали началото си още през 2019 година.  

В момента чуждестранните медии са погнали Александрова и Касияс, а даже някои се  свързали с младата жена, за да я попитат лично каква е драмата.  Нашенката не отрекла информацията. Надя, която е на 29 години, е отдадена на автомобилния бизнес, който върти извън границата. Освен това дамата е прочута във социалните мрежи, където го върти инфлуенсърска кариера.

“Откъде научихте? Майко, мила! Малцина знаеха за това! Той ми има доверие. Страхувам се как ще реагира. Отношенията ни са сложни. Много сме близки и се нуждаем един от друг. Заедно сме от две години и беше много трудно да запазим тайната“, признава българката в ефира на испанска медия.

 Надя обаче отрича да носи вина за провала на брака на знаменития вратар.

„Не съм причина за раздялата. Не се чувствам като човека, който е причинил развода“, заяви нашенката пред чужди медии в коментар дали стои зад разтухата на брака.

Александрова е споделила, че се чувства шокирана от факта, че новината за връзката ѝ с Икер се е разпространил толкова бързо. Самата тя обявила, че досега малко хора са знаели за това. В пояснение тя заявява, че взаимоотношенията им са от сложен характер.