Днешният празник 8 март стана повод голяма част от популярните дами у нас да напълнят мрежата с красиви цветни снимки. Някои от тях дори заложиха на професионални фотосесии за специалния ден. 

Разбира се, всички публикации на родните лейдита бяха придружени и от текст. Едни заложиха на кратки послания, а други решиха да споделят с аудиторията прочувствени словоизлияния. 

Всички фотоси обаче обединяваха стил, чар и настроение - нещо, което всяка една жена трябва да притежава и то не само днес, но всеки ден. 

Някои от известните дами, пък пропуснаха постовете в мрежата и заложа на видео сторитата, в които с гордост показаха купищата цвета, които са получили за празника. 

В мрежата заваляха и множество пожелания от страна на мъжката половина, които не пропуснаха да накарат своите любими жени да се почувстат наистина специални. 

Ето публикациите, с които известните бг личности посрещнаха Международния ден на жената:

Галена

"За жените, които са ни дали живот; за жените, които изпълват живота със смисъл; за жените, които се отдават на семейство и за тези, които се борят за по-добър свят; за всички жени, които се подкрепят, вдъхновяват, побеждават — бих ви празнувала всеки ден. Слагайте токчета/кецове и покорете своите върхове. Keep slaying, ladies!"

Преслава

Честит 8-ми март, момичета! Бъдете винаги дяволски желани и обичани! - пише Преслава и качи снимки от Дубай, където в момента е заедно със семейството си. 
 
 
Деси Слава
 
На 8 март певицата Деси Слава има два повода за радост. Освен празника на жената, на днешната дата тя отбелязва и своя рожден ден, а стотици нейни колеги и приятели я затрупаха с пожелания. 
 
 
Михаела Филева
 
"Честит 8-ми март, мили дами! Бъдете здрави, бъдете щастливи и обичани. Вдъхновявйте и правете добро!"
 

Дара
 
Честит празник, мили дами. Бъдете борбени, независими, но не забравяйте да носите и най-красивото си бижу-усмивката. Обичайте се, такива каквито сте. You’re awesome.

Мамо, благодаря ти за добрият пример и за мен ти си идол и истински герой. Обичам те. 
 
 
Камелия
 
"Честит 8 март. Майки, жени, момичета, бъдете благословени."
 
 
Анелия
 
"Жените са силата, грижата и доброто, събрани в едно. Честит празник, дами! Обичайте и бъдете обичани."
 
 
Райна
 
"Днес ми се иска да поздравя мъжете. Онези мъже, които умеят да накарат жената да се чувства Жена. И то не толкова на жената да бъде такава, колкото на мъжа до нея да я накара да се чувства специална. А това усещане стои в основата на чувственото начало у жената.

Аз често забравям, че съм жена. Не можеш да бъдеш Жена самоцелно. Преди настоявах, че съм момиче, но с годините някак се налага да приема факта, че момичето с дългите коси остана някъде в миналото и сега трябва да поема пътя към женското си израстване. Наред с това израстване ми стана ясно, че жената е жена, когато има правилното мъжко присъствие.

Убедих се, че зад всяка красива и достолепна жена стои един мъж, който я обича силно. Не съм Жена за(ради) някого. Но съм жена заради всичко, което искам да дам. Някога.

Жената е цвете, което расте и хубавее под нежни грижи. Жената е цвете , което цъфти от любов. Жената е сила. Тя избира. Тя живее и дава чрез себе си живот. Но тя винаги има нужда от стимул, за да бъде такава.

Честит празник, дами. Обичайте рамото, на което се облягате в моменти на трудност и нежност.

Поздравления за вас, мъже, чиито дами се чувстват специални и обичани (не само) на този ден..."
 

Глория

"Честит 8 март, мили момичета"

Нелина

"Честит празник,мили момичета! Бъдете нежни и красиви,обичани и истински щастливи!!!"
 
 
Ивана
 
"Честит празник, мили момичета! Искате ли днес да си позволим да сме капризни, дръзки, изискващи и глезени? И ако ни хареса, в което не се съмнявам, оттук нататък да я караме така. Желая ви любов, подаръци и сбъдване!"
 
 
Валя 
 
"ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, ДАМИ!"
 
 
Теди Велинова
 
"Честит празник на всички баби, майки и дъщери....Честит празник на всички жени!!!
Три поколения....."
 
 
Радина Кърджилова
 
"Честит Празник прекрасни момичета. Бъдете обичани, успешни, обгрижвани, ценени, силни и знайте,
Че светът без нас е свят без цветове, без нежност, без топлина, без дъги, без любов. Мамо, обичам те! Благодаря ти!"
 
 
Калина и Невена 
 
"Честит празник, момичета! Пожелавамe ви, да сте метеорологично независими. Да сте слънце, вятър, дъжд, градушка, сняг, листопад и кратка, лятна буря....Научите ли се да се справяте с личните си климати, чуждите никога няма да успеят да развалят плановете ви!!!"
 
 
Алекс и Влади
 
"Добре дошли в месеца на жената. Март да носи нежност, любов, страст и хубави поводи да обличаме рокли."
 
 
Жасмин Маджид
 
"КАКЪВ ПО-ПОДХОДЯЩ ДЕН ОТ ДНЕС ДА ВИ ПРЕДСТАВЯ НОВАТА МИ ЖЕНСКА РУБРИКА В IG:
Започвам с първата тема:
10 ПРАВИЛА ЗА УСПЕХ ПРИ ЖЕНИТЕ:
Съвет: АСОЦИИРАЙТЕ СЕ С ЖЕНИ
Какво имам предвид:
- Въпреки естествения женски стремеж да се опитва да се хареса на мъжете, ако една жена иска да бъде успешна е много по-важно да я харесват жените. Защо?!
- Жената умее да убеждава много по-добре от мъжа. Ако реши една жена може много по-лесно да урони репутацията ви, от колкото един мъж. Особенно ако сте привлекателна жена, да ви харесват жените във вашата сфера има много по-голяма тежест отколкото мъжете защото жените ще са по-обективни за личните ви качества, ще ви гледат комплексно и рано или късно тяхното мнение ще повлияе и на останалите които все още не ви познават.
- Жените говорят повече, обсъждат повече, умеят да настойват впечатления и да насаждат мнения с много по-голяма лекота.
- От друга страна приятелството жена с жена обикновенно е много по-дълготрайно от това на жена с мъж и ако сте събудили женската солидарност тя ще е много по-устойчива от мъжкото приятелство, което много често съдържа в себе си и мъжки интерес.
- Правете жените свои приятели и съюзници, подкрепяйте ги и създайте кръг на взаимна солидарност дори и в отношенията ви към по-далечни познати. Накарайте ги да се чустват сигурни, че вие винаги се изказвате добре за тях и найстина го правете, така можете да имате спокойствието, че и те правят същото за вас. Искайте помощ, подкрепа, съвети и давайте винаги когато ви поискат. Правете жените приятели, а не врагове за мъжко внимание, защото никога няма да сте победители от тази война дори и да я спечелите.
- Ако имате уважението и интереса на жените, рано или късно ще спечелите това и на мъжете, докато обратното не важи.
- Ако сте умни във вашата комуникация - важни са жените по пътя ви, те ще ви
носят успех и позитиви във времето, мъжкият интерес ще ви донесе повече неприятности, главоболия и ситуации от които ще се чудите как да излезете без да развалите репутацията си.
- Единственият мъжки интерес който трябва винаги да поддържате е на вашия собствен мъж."